מאז ומתמיד נמשכתי לאפייה​

ביליתי שעות ארוכות במטבח, בניסוי וטעייה, בקריאת מתכונים לפני השינה, ובחלומות על עוגות ועוגיות...​

קצת עלי

את דרכי המקצועית התחלתי בשנת 2004 בקורס קונדיטוריה בבית הספר למלונאות תדמור, והתאהבתי במקצוע.

מאז עבדתי כקונדיטורית במלון "דן תל-אביב", במסעדות "רפאל" בתל אביב ו-"1868" בירושלים
ובמאפיית "הלחם של תומר". 

השתתפתי בקורסים ובהשתלמויות בתחום שוקולד, פטיפורים, אפיית לחמים ועוגות מעוצבות מבצק סוכר, אצל מיטב מעצבי העוגות בארץ ובחו"ל. 
בין לבין השלמתי תואר ראשון בסוציולוגיה וחינוך באוניברסיטה העברית, ועם לידת בתי, הקמתי בית מלאכה לעוגות מעוצבות.

אני מתמחה בעוגות מעוצבות ליום-הולדת, עוגות חתונה, עוגה לאירוסין, עוגות לבר / בת מצווה, עוגות בהשראת ספרי ילדים, קישוטים מבצק סוכר, ועוד.

אשמח להוסיף לאירוע שלכם עוגה מעוצבת וטעימה להפליא, שתעורר הרבה חיוכים והתפעלות, 
בכל אירוע משמח שתחגגו!